Vores historie

Jubii.dk født

Jubii.dk blev startet tilbage i 1995 som en af de første danske portaler og søgemaskiner, og Jubii har siden da været et af Danmarks største websites.

03 jul. 1995

Solgt til LYCOS

Jubii blev solgt til tyske LYCOS i år 2000, og blev en del af LYCOS internationale satsning på portal/søgemaskine markedet.

Ved årsskiftet til 2009 blev Jubii købt tilbage på danske hænder af en gruppe af danske købmænd og internet-iværksættere. Ny direktion og ledelse blev indsat, og en ny strategi for både portalen Jubii.dk og virksomheden Jubii A/S blev implementeret.

01 jan. 2000

Stor succes

Jubii har siden den nye ejerkreds overtog virksomheden i 2009 været igennem en succesfuld turn around proces. Strategien "Jubii - fra portal til online medievirksomhed" har ført virksomheden frem til at tjene penge igen. Jubii.dk er atter blevet en af danskernes foretrukne startsider på nettet med over 250.000 daglige danske brugere, og portalen har siden midten af 2009 oplevet en pænt stigende placering på FDIMs topliste over største danske sites. Virksomheden rammer via Jubii.dk og Jubiis netværk af store danske sites over 70 % af alle danskerne dagligt på nettet med sine reklamer.

01 jan. 2009

Solgt til Nordjyske Medier

I december 2013 blev Jubii købt af NORDJYSKE Medier. Virksomheden ejes nu af NORDJYSKE Medier og ledes af Adm. direktør Martin Schradieck.

17 dec. 2013

Fra portal til førende nyhedssite

Jubii søsætter et helt nyt site med egen redaktion og nyt grafisk udtryk, hvor der er fokus på nyheder og underholdning.

Der bliver serveret en endnu stærkere cocktail af nyheder og underholdning på det relancerede site. Dermed skifter et af Danmarks største digitale mediehuse rolle fra at drive portal til at være et rendyrket nyhedsmedie med fokus på at levere de bedste artikler om danskernes fritidsinteresser, underholdning og personlige historier.

Med en nyetableret redaktion på plads vil Jubii indtage en endnu stærkere position i danskernes daglige mediebillede og tage kampen op med de mest velbesøgte danske medier.

15 apr. 2015

Jubii 20 år

I juli 2015 kunne Jubii fejre sit 20 års jubilæum.

31 jul. 2015

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark