Jubii Media Group styrker netværket med nyhedssite

Jubii Media Group står fra 1. november for annoncesalget til nyhedssitet Localeyes.dk, hvis målsætning er at rapportere fra forreste linje, hvor nyhederne sker.

- Localeyes.dk passer rigtig godt ind i vores netværk, som omfatter flere andre netmedier. Vi glæder os til at bygge på det gode samarbejde, og vores annoncører får mulighed for at nå ud til en større læserskare i form af Localeyes.dk’s 200.000 månedlige brugere, siger Astrid Thusgaard-Madsen, Network Director i Jubii Media Group.

Jakob Funder, ansvarshavende redaktør i Localeyes.dk har høje forventninger til samarbejdet med Jubii Media Group.

- Jeg er overbevist om, at samarbejdet med Jubii vil styrke vores forretning. Helt fra begyndelsen er vi blevet mødt med en åbenhed og en professionalisme, vi ikke har prøvet før. Det kan kun blive godt, siger Jakob Funder fra Localeyes.dk.

Det nye samarbejde er led i en større positiv udvikling for Jubii Media Group, der i år har styrket bureausalgsteamet, udvidet med en direkte salgsafdeling og intensiveret fokus på native ads.

- Vi har en stærk portefølje af nyhedssites, som giver os mulighed for at arbejde fokuseret med de muligheder, der ligger eksempelvis inden for native advertising. Samtidig har vi lang erfaring med at optimere forretningen for lignende sites, og vi ser gode muligheder for begge parter i samarbejdet med Jakob og Localeyes.dk, siger Astrid Thusgaard-Madsen.

Fakta

Jubii Media Group varetager reklamesalget for en række af landets største netmedier, bl.a. Bazoom, Denstoredanske.dk og Newsbreak.dk. Netværket har et samlet reach i markedet på 70 %. Jubii Media Group er ejet af NORDJYSKE Medier.

For yderligere information, kontakt:

Astrid Thusgaard-Madsen, Network Director, tlf. 2545 6055, atm@jubiimediagroup.dk

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark