Folketidende.dk vælger Jubii Media Group til annoncesamarbejde

Jubii Media Group står fra 1. maj for annoncesalget til folketidende.dk efter mediehusets eget salg. Folketidende.dk er et at Danmarks hurtigst voksende lokale online nyhedsmedier med fokus på lokale nyheder fra Lolland og Falster, sport og underholdning.

- Folketidende.dk er et godt match for vores netværk – de har et stort fokus på kvalitet og stiller høje krav til gennemsigtighed, hvilket harmonerer fint med vores arbejde . Vi er rigtig glade for det nye samarbejde, som samtidig betyder, at vores annoncører får mulighed for at nå ud til en større læserskare, når vi inkluderer folketidende.dk’s ca. 80.000 månedlige brugere, siger Astrid Thusgaard-Madsen, administrerende direktør i Jubii.

Michael Mistarz Benzon, Online- og digitalchef, Lolland Falsters Folketidende, har høje forventninger til samarbejdet med Jubii Media Group.

- Vi har valgt Jubii, fordi vi har tillid til Jubii’s evne til at styrke vores forretning. Vi oplever en stor åbenhed i samarbejdet, bl.a. i form af det overskuelige dashboard, hvor vi kan følge udviklingen dag for dag i salget af vores annoncer, siger Michael Mistarz Benzon, Online- og digitalchef, Lolland Falsters Folketidende.

Fakta:

Jubii Media Group varetager annoncesalg for en række af landets største sites, bl.a. DMI.dk, SN.dk, Feltet.dk, Denstoredanske.dk og Localeyes.dk. Jubii Media Group er ejet af NORDJYSKE Medier.

For yderligere information, kontakt:

Astrid Thusgaard-Madsen, administrerende direktør, tlf. 2545 6055, atm@jubiimediagroup.dk

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark