Nyheder

 • info

  Folketidende.dk vælger Jubii Media Group til annoncesamarbejde

  Folketidende.dk, der tilhører Lolland-Falsters Folketidende, indgår nu i Danmarks største annoncenetværk hos Jubii Media Group.

  Læs mere
 • info

  Jubii Media Group styrker netværket med nyhedssite

  Localeyes.dk indgår nu i Danmarks største annoncenetværk hos Jubii Media Group, der vil håndtere alt salg af annoncer og native ads eksklusivt for nyhedssitet.

  Læs mere
 • info

  Ny netværksdirektør i Jubii

  15. august 2016 tiltræder Astrid Thusgaard-Madsen som netværksdirektør i Jubii med ansvar for det digitale annoncenetværk.

  Læs mere
 • info

  Newsbreak.dk satser på native advertising med Jubii Media Group

  Newsbreak.dk indgår nu i Danmarks største annoncenetværk hos Jubii Media Group, der vil styrke onlinemediets kommercielle udvikling med brug af native advertising.

  Læs mere
 • info

  Eksklusiv agentaftale med YuMe

  Jubii Media Group har indgået en eksklusiv agentaftale med den amerikanske virksomhed YuMe.

  Læs mere
 • info

  Jubii nupper digital chef fra Berlingske

  Chef for Berlingske Medias digitale forretningsudvikling bliver en del af ledelsen i Jubii, hvor han skal tage den digitale annonceforretning et skridt videre.

  Læs mere
 • info

  Endnu et site til Danmarks største annoncenetværk

  Gyldendals "Den Store Danske" er nu en del af Jubii Media Groups annoncenetværk.

  Læs mere
 • blog

  Jubii sætter overliggeren højt i relancering

  Fra portal til førende nyhedssite. Jubii søsætter et helt nyt site med egen redaktion og nyt grafisk udtryk, hvor der er fokus på nyheder og underholdning. Målet er at komme i top-10 over mest besøgte danske medier.

  Læs mere
 • info

  Ny direktør i Jubii

  Med et rekordresultat og en ny ejer i ryggen skifter mediehuset Jubii nu ud på direktørposten. Kommerciel direktør Martin Schradieck bliver administrerende direktør i stedet for Thomas Rimington, der har valgt at skifte til opstartsvirksomheden Eventbuizz.
  De to har de seneste to år sammen stået bag en succesfuld turnaround i Jubii, der sidste år gav sig udslag i selskabet bedste resultat nogensinde.

  Læs mere
 • info

  Nordjyske Medier har overtaget Jubii

  NORDJYSKE Medier har overtaget Jubii A/S, der blandt andet driver et omfattende online annoncenetværk og webportalen Jubii.dk.
  Jubii, der blev etableret i 1995, er kendt som en af de første danske online-virksomheder og fungerede fra starten væ-sentligst som søgemaskine og portal på nettet.

  Læs mere

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark