Programmatic muligheder

For nylig annoncerede Google, at de i løbet af de næste par måneder overflytter udgiver beholdning til en auktion med ensrettet prissætning baseret på højeste pris for Google Ad Manager. Formålet med denne ændring er at gøre programmatic-økosystemet mindre komplekst og skabe et marked, der er retfærdigt og gennemsigtigt for både købere og udgivere.

På auktionen med ensrettet prissætning konkurrerer bud fra Google Authorized Buyers, købere, der benytter budgivning på annoncebørs, og andre efterspørgselspartnere, der køber via ikke-garanterede linjeposter, alle sammen på den samme auktion med samme regler og prissætning på tværs af alle kanaler.

Vi tilbyder følgende produkter

Vores mange samarbejdspartnere inden for Programmatic gør, at vi kan tilbyde nogle af de nyeste og mest innovative produkter i markedet.

Open Auction
Her tilbydes vores inventory til alle de annoncører, som benytter vores Demand-side platforms.
 
Private Auction
Annoncører har gennem dette RTB-produkt mulighed for, før Open Auction, at byde ind på vores inventory, hvor kun udvalgte annoncører har adgang til auktionen. For længerevarende kampagner eller samarbejder med specifikke annoncører kan dette produkt være fordelagtigt.
 
Preferred deals
Med dette RTB-produkt er det muligt for vores annoncører at købe specifikt udvalgt inventory, før det bliver tilbudt i Private og Open Auction. Er der tale om korte og målrettede kampagner, kan dette produkt være fordelagtigt.

 

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark