AudienceProject

Tilfør jeres kampagne brugerdata via vores samarbejdspartner AudienceProject, hvor det er muligt at tillægge kampagnen viden om brugerne, så det gøres muligt at ramme en bestemt målgruppe eller type af bruger.

Dette gøres ved f.eks. at tilføre dataviden omkring brugernes adfærd eller demografisk viden. Skal brugeren være et bestemt køn, alder, høj/lav indkomst, under uddannelse etc. En anden mulighed er AudienceProjects lifestyle segments, hvor der fokuseres på en ønsket målgruppes adfærd. Af disse lifestyle segments kan f.eks. nævnes: The Sports Geek, The Motor Fanatic, The Fashionista og The Cosmopolitan. 

 

Audience Report

Ved brug af data fra AudienceProjects data er det også muligt at tilknytte en efterfølgende Audience Report, hvor det er muligt at se de specifikke tal på kampagnens performance og hvordan den har præsteret i forhold til målgruppen.
Audience Report er altså et værktøj, som gør det muligt at optimere sin viden omkring sin målgruppe, samt et godt udgangspunkt for, hvordan en kommende kampagne på bedst mulig måde sammensættes.

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark