Native

Native Advertising

Synes I ikke jeres budskab egner sig til klassisk banner display annoncering? Så er Native Advertising måske løsningen for jer. Native Advertising, advertorials eller sponsorerede artikler. Det bliver kaldt forskellige ting, men uanset hvad I kalder det, så er det en mulig annonceløsning hos Jubii Media Group.

Få beskrevet jeres produkt, service el. lign. via en dybdegående artikel på vores nyhedssites i netværket. Her får man mulighed for virkelig at fremhæve fordelene ved sit produkt eller ydelse, mens man har læsernes opmærksomhed i lang tid, den tid de bruger på at læse artiklen igennem.

Artiklen skrives som en ”normal” artikel med et tema og en overskrift, der skal fange de brugere, som har relevans for jeres virksomhed. Artiklen udarbejdes af én af vores tilknyttede journalister, på baggrund af jeres ønsker og i samråd med jer. Forskellene fra en normal artikel vil være det lille ”annonce” logo i hjørnet af artiklens billede på forsiden, samt en tekst i bunden af artiklen, hvor det oplyses hvilken virksomhed artiklen er leveret i samarbejde med. Der linkes i artiklen videre til en landingpage hos annoncøren, f.eks. en webshop, tilmeldingsside etc.

Ved vores native-løsninger afregnes der CPC, og man er derved før kampagnestart garanteret et specifikt antal læsninger af artiklen.

Nyhedssites

En standard native artikel vil blive eksponeret på følgende sites:

-          Jubii.dk

-          Newsbreak.dk

-          News.dk

Derudover er der også mulighed for at få en native-artikel på Nordjyske.dk, her vil afregningen dog være anderledes.

Skulle jeres målgruppe befinde sig inden for en mere specifik målgruppe, så er det muligt at få en sponsoreret artikel eftter jeres behov.

Jubii

Nørre Voldgade 92
1358 København K
Denmark